Wie is Saartje?

| TV-maker | Host en moderator | Auteur |
 |Keynote speaker | Physical coach |

Ik ben Saartje Vandendriessche en ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de media als presentatrice en actrice. Mijn tijd bij VRT, waar ik programma’s zoals ‘Vlaanderen vakantieland’ en ‘Beweeg in uw kot’ maakte, heeft me gevormd.

TV-maker
Host en moderator
Auteur
Keynote speaker
Physical coach

Maar het waren vooral mijn avontuurlijke shows, zoals ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’, die indruk maakten. Deze programma’s brachten me uit mijn comfortzone en daagden me uit om mijn grenzen te verleggen. Tot op vandaag ben ik een grote fan van uitdagingen waarbij ik tot het uiterste moet gaan.

Ik ben trots op mijn eigen talkshow “Saartje” (Proximus Pickx+), die snel een van de best bekeken programma’s op de zender werd.

Tegenwoordig ben ik niet alleen op de media actief, maar ook als ondernemer. Ik leid mijn eigen Energy Academy, waar ik mijn kennis en ervaring deel over hoe je het energetisch potentieel van werknemers kan maximaliseren. Dit doe ik via workshops, Energy boostcamps, teambuildings en inspirerende keynotes. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zo te evolueren naar een gezonde levensstijl met tonnen energie.

“Ik geloof dat levensenergie dé sleutel is tot succes en het leven zelf.”

Ontvang 6 concrete tips voor meer energie op de werkvloer

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief