Saartje als Keynotespeaker

Saartje

Als keynotespeaker

Altijd energie

De research voor het boek ‘Altijd Energie’ leerde me dat moeheid een maatschappelijk probleem is. In het westen schenken we te weinig aandacht aan – wat in het oosten bekend staat als KI - onze levensenergie. Mijn ervaringen en zoektocht naar wat energie nu precies is, bracht me tot de fundamenten: voeding-beweging-slaap én – belangrijk - onze mindset.

Ik neem jullie daarom met veel plezier mee door de zoektocht naar energie en help graag bij het blootleggen en activeren van je nieuwe energieke leven.

Saartje

Als keynotespeaker

Tough body, tough mind

Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren.
Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er weldegelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’, heeft me geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam. Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen ... hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

Ik help je graag in de zoektocht!

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.