Saartje als Energy Master

Saartje

Als Energy Master

Iedereen is wel eens moe. Het leven van alledag kruipt al eens in je kleren, en je voelt je futloos. Goed slapen, een verkwikkende wandeling, de natuur opzoeken ... en je kunt er weer tegen. Maar wat als dat niet zo is?

Een aantal jaar geleden stelde ik vast dat ik al maanden moe rond liep. Ik wist niet meteen wat de onmiddellijke oorzaak was en ging op zoek. Ik vond/vind het leven te kostbaar om moe door de dag te stappen. Maanden research leidde tot het boek ‘Altijd energie’, én een verdieping in het thema. Wat is energie? Hoe verlies je als mens energie en hoe kan je jezelf terug opladen? Het is kennis die ik graag deel. Want als er één ding is dat ik geleerd heb, dan wel dat we ons energiepeil zelf kunnen bepalen.

Vandaag geef ik workshops aan bedrijven om werknemers te boosten en organiseer ik Boost your energydays en BOOSTcamps.

Graag meer info? Stuur gerust een bericht.